Tjänster

DET HÄR KAN DU FÅ HJÄLP MED

Till oss på Fulltorp Bygg AB kan du vända dig för att få hjälp med flera olika byggtjänster. Vi utför våra arbeten med väl beprövade metoder. Som kund kan du alltid känna dig helt säker på att få ett kvalitetsjobb genomfört. Vi vänder oss till alla i Skepplanda, Alingsås och Kungälv, samt i närbelägna städer och orter. Som privatperson gäller rotavdraget för dig. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig.

Nyproduktion med totalentreprenad

Vi bygger såväl lösvirkeshus som blockhus och modulhus, vad än du som kund efterfrågar. Om det så är via en husleverantör eller om ni ritat upp huset själva eller med hjälp av till exempel en arkitekt, så hjälper vi er att bygga ert drömhem.

Totalentreprenad innebär att vi använder våra egna underleverantörer som vi har ett väletablerat samarbete med. Detta för att göra husprojektet så enkelt och smidigt som möjligt för er.

Köksrenovering

Vi på Fulltorp Bygg hjälper dig med köket, husets hjärta. Här hjälper vi dig med allt från utrivning av ditt gamla kök till monteringen av ditt nya. Behöver man prata om design och planlösning så hjälper vi gärna till med det också.

Byggservice och övrigt

Vi hjälper dig med både små och stora projekt, allt från takbyten, fönsterbyten och poolbyggen (inklusive service av din pool) till mindre snickeriarbeten, såväl inomhus som utomhus. Vi utför även köks- och badrumsrenoveringar, enbart med auktoriserade underentreprenörer för att säkerställa kvalitet och följa de krav och riktlinjer som finns.

Vi installerar ventilationsgolv för fuktiga källare och betongplattor.

Badrumsrenovering

Går du i tankarna på att göra om ditt badrum så finns vi på Fulltorp Bygg här för er. Vi hjälper dig att förverkliga ditt drömbadrum, vi tar hand om utrivningen och färdigställer sedan ditt badrum. Självklart är vi våtrumscertifierade.

Kontakta oss för offert